Napoleon Gasolgrillar


Napoleon från Canada är tillsammans med Weber en av världens största tillverkare av gasolgrillar. Napoleon är kända för sin innovativa design och höga tekniska kvalitet som understryks av deras Limited Lifetime Warranty. Här hittar du gasolgrillar i alla storlekar och prisklasser, men oavsett vad du väljer så borgar Napoleon för funktion och kvalitet. Napoleon har också ett brett tillbehörs program med allt vad grillkocken kan behöva.

 

Läs mer på https://napoleongrillar.se/

Hittar du ej det du söker, kontakta oss eller kom in till vår butik i Skellefteå så hjälper vi dig med dina grillfrågor.
 
Grillar som vi lagerför (övriga modeller tas hem på beställning)

 

[ALTERNATIV TEXT HÄR]

Napoleon LE-3 i rostfritt stål är en modell med många finesser. Grilla kvällstid? Inga problem med i-GLOW bakgrundsbelysta vred och innerbelysning. Den har också integrerad ishink med skärbräda. Modellen finns också i svart. LE-3 har tre bottenbrännare av rostfritt stål som skyddas av droppskydd. En SIZZLE ZONE keramisk sidobrännare och keramisk bakre brännare. Totalt fem brännare! integrerad ishink med skärbräda, I-Glow bakgrundsbelysta reglage. Grillgallret är i stabilt, porslinsbelagt gjutjärn.

[ALTERNATIV TEXT HÄR]

NapoleonNK22CK-L Med Napoleon klotgrill grillar du på det traditionella sättet. De glödande kolen avger infraröd energi till den mat som tillagas, med mycket lite uttorkande effekt. Alla köttsafter eller oljor som droppar från maten hamnar på kolen och förångas i rök som ger maten den läckra grillade smaken. Napoleons kolgrill ger värme som tillsluter köttet för saftigare, godare biffar, hamburgare och annat kött. NK22CK-L är rikt utrustad med bl a en löstagbar askuppsamlare, uppvikbara grillgaller (enkelt att fylla på), värmefördelare för jämn tillagning mm.

[ALTERNATIV TEXT HÄR]

NapoleonApollo AS300K I Apollo rök tillagas maten vid en temperaturer mellan 100°C - 120°C (het Rökning). Du kan röka all typ av mat ... från grönsaker till stora köttbitar, t.o.m med hela kalkoner, och på en relativt liten yta kan du laga en massa mat. Denna Apollo rök innehåller flera innovativa funktioner som gör användningen lätt för dig. Apollo AS300K levereras med två mellandelar inkl en vattenbehållare.

Brasvärme i norr

Servicegatan 2 
931 76 Skellefteå

Kontakt

0910 - 77 99 55
info@brasvarmeinorr.se

Öppettider

Mån – Tor 9-18
Fre – 9-17
Lör – 10-14
Sön – Stängt

Följ oss

Instagram
Facebook


Information om cookies