Badruminredning och badrumsrenoving i Skellefteå


En badrumsrenovering är en betydande investering för de allra flesta hushåll. Och för många kan det också upplevas som komplicerat med fallgropar att behöva beakta. Felaktigt utförda jobb tenderar att bli oerhört kostsamma. Ingrepp i Våtrum har därför av naturliga skäl ett omfattande regelverk att luta sig mot för att garantera konsumenter en långsiktigt trygg lösning. Ska man lägga tid och pengar behöver vissa grundläggande frågor redas ut på ett tidigt stadium.
 
Vilka regelverk styr renovering av våtutrymme?
Rådfråga oss så beskriver vi alla nödvändiga aspekter på säkerhet.
 
Vad döljer sig bakom väggarna?
I vår genomgång får ni svar på vilken stomme som gömmer sig bakom väggar och golv. När vi återkopplar, ger vi förslag som tar hänsyn till era specifika förutsättningar.
 
Hur ser vatten- och avloppsledningar ut?
Kan man behålla gamla eller behöver nya rör installeras?
 
Vad har ni för bild av det nya badrummet?
Tillåt er att ta ut svängarna, fantisera en stund. Med gedigen designkunskap och som specialister på god funktion agerar vi bollplank för att hjälpa er att hitta rätt bland färger, möbler och effektiv ytanvändning.
 
I vår utställning har vi över 30 uppbyggda badrumsmiljöer för att ge Er inspiration när ni ska renovera eller bygga ett nytt badrum.
 
Vi samarbetar bara med de ledande leverantörerna och utställningen förnyas ständigt.
 
Vi har tillgång till certifierad personal för plattsättning och tätskiktsarbeten enl. Byggkeramikrådets krav, och kan lämna fast pris på hela arbetet inklusive vvs-, el- och målningsarbeten. Allt från ritning till färdigt badrum från en leverantör ger många fördelar för dig som kund!

Badrum | Badrumsrenovering | Dush | Kakel

 

Kakel


Vi är stolta återförsäljare åt Svenska Kakel, ett av landets största företag inom kakel, klinker och mosaik. Deras sortiment är mycket brett och i alla prissegment. Klassiskt tidlöst, modernt, minimalistiskt eller egen design? Vår kunniga personal hjälper Er gärna att hitta det just Ni söker.  

 

Inspiration 
Här hittar ni inspirationsbilder för era framtida projekt. Har ni några frågor får ni gärna kontakta oss.  

 

Katalog
Nedan kan ni bläddra i Svenska Kakel senaste produktkatalog. 

 

(Se katalog här)

Brasvärme i norr

Servicegatan 2 
931 76 Skellefteå

Kontakt