Napoleon Gasolgrillar


Napoleon från Canada är tillsammans med Weber en av världens största tillverkare av gasolgrillar. Napoleon är kända för sin innovativa design och höga tekniska kvalitet som understryks av deras Limited Lifetime Warranty. Här hittar du gasolgrillar i alla storlekar och prisklasser, men oavsett vad du väljer så borgar Napoleon för funktion och kvalitet. Napoleon har också ett brett tillbehörs program med allt vad grillkocken kan behöva.

 

Läs mer på https://napoleongrillar.se/

Hittar du ej det du söker, kontakta oss eller kom in till vår butik i Skellefteå så hjälper vi dig med dina grillfrågor.
 
Grillar som vi lagerför (övriga modeller tas hem på beställning)

 

[ALTERNATIV TEXT HÄR]

Napoleon LE-3 i rostfritt stål är en modell med många finesser. Grilla kvällstid? Inga problem med i-GLOW bakgrundsbelysta vred och innerbelysning. Den har också integrerad ishink med skärbräda. Modellen finns också i svart. LE-3 har tre bottenbrännare av rostfritt stål som skyddas av droppskydd. En SIZZLE ZONE keramisk sidobrännare och keramisk bakre brännare. Totalt fem brännare! integrerad ishink med skärbräda, I-Glow bakgrundsbelysta reglage. Grillgallret är i stabilt, porslinsbelagt gjutjärn.

[ALTERNATIV TEXT HÄR]

Rogue® 425SB kombinerar innovativa funktioner med omfattande funktionalitet och raffinerad design. Just denna modell har grillgaller av gjutjärn och sidobrännare. Du kan använda sidobrännaren på R425SB för att laga dina sidorätter och såser medans huvudmåltiden grillas under det rymliga grillhuvudet. Rouge Serien finns i flertal olika modeller.

[ALTERNATIV TEXT HÄR]

NapoleonApollo AS300K I Apollo rök tillagas maten vid en temperaturer mellan 100°C - 120°C (het Rökning). Du kan röka all typ av mat ... från grönsaker till stora köttbitar, t.o.m med hela kalkoner, och på en relativt liten yta kan du laga en massa mat. Denna Apollo rök innehåller flera innovativa funktioner som gör användningen lätt för dig. Apollo AS300K levereras med två mellandelar inkl en vattenbehållare.

Brasvärme i norr

Servicegatan 2 
931 76 Skellefteå

Kontakt